Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Nya pluginen “Go F*cking Work” stoppar ditt slösurfande

En ny webbläsarplugin som hjälper oss med svag disciplin att blockera sajterna som stjäl arbetstid har seglat upp på ProductHunts topplista. Pluginen heter “Go F*cking Work” och är helt gratis. 

Go F*cking Work låter dig välja vilka sajter du vill blockera, och när du sedan försöker besöka sajterna vidarebefordras du istället till en sajt som visar en mängd förolämpningar mot din karaktär snarare än att ladda ditt Facebook-flöde eller vad du nu tänkte besöka.

Många som frilansar eller jobbar hemifrån kan nog känna igen sig i problematiken att man lätt prokrastinerar istället för att jobba när chefen inte står över axeln och granskar. Då kan det vara skönt att ha ett plugin som ser till att man håller sig produktiv.

Pluginets utvecklare, Alex Lam, berättade på Product Hunt att han inte hade väntat sig att pluginen skulle bli så populär, och att han skapade den bara för att han behövde en sajtblockerare som “vrålar svordomar åt honom” så att han kunde hålla sig på banan, och att de andra blockerarna på marknaden var “alldeles för artiga”.

Go Fucking Work plugin
Ok då, chefen.

Det går att pausa
För dig som “bara måste pausa arbetet för att kolla upp den där grejen på Facebook” går det ändå att pausa pluginen, om du tvunget måste. Men du måste ta dig förbi en rad pop-up-fönster med förolämpningar först. Det gör att man drar sig lite för att “spontankolla Twitter”, ett tvåminuters-projekt som lätt kan ta en timme.

Ladda ner pluginen för Chrome här: https://chrome.google.com/webstore/detail/go-fucking-work/hibmkkpfegfiinilnlabbfnjcopdiiig?ref=producthunt